4,5,6 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisa Gstrein - WaarBenJij.nu 4,5,6 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisa Gstrein - WaarBenJij.nu

4,5,6

Door: lisa gstrein

Blijf op de hoogte en volg Lisa

06 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam

Op de vierde dag zijn we naar mijn familie gegaan om te gaan bbq'en het was echt heel gezellig en ik heb met mijn neefje Gabe gespeeld op de XBOX KINECT!!!!!Dag vijf was the 4of july we zijn die dag rond het eiland gereden en hebben s'avonds naar het vuurwerk gekeken.Dag 6 zijn we met mijn neefjes naar Sealife park geweest daar hebben mijn moeder en ik met dolfijnen gezwommen dat was echt super leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Die avond zijn we met mijn tante oom neefjes en nichtje uit eten geweest in een Mexicaans restaurant. En na het eten zijn we naar een super grote speelgoed winkel geweest!!!!!het was echt een top dag!!!!!!!!!!

• 07 Juli 2011 - 07:42

Chiara :

he superleuk dat je dat allemaal hebt gedaan en vooral met dolfijnen zwemmen heb je lekker gegeten maak er nog leuke dagen van groetjes van chiara

• 07 Juli 2011 - 07:50

OPA En OMA:

we zaten al te wachten op een nieuw bericht van jullie, elke dag 100 keer naar de PC maar er stond niks hahaha.
    Maar wat ik nu lees is wel gaaf, met de Dolfijnen zwemmen, dat hebben wij niet gedaan grrrrrrrr. maar we zien wel dat jullie je vermaken ga door zo je kan nog veel zien de rest van de vakantie. We houden jullie in de gaten, het is zo leuk om te lezen wat jullie gedaan hebben. Doe weer de groeten aan iedereen en kusjes van ons. <3<3<3

• 07 Juli 2011 - 09:23

Manfred:

Als ik het zo lees moet ik ook maar snel weer gaan...
    Ik wil foto's van jullie en de dolfijntjes! ;-)

Gamen met Gabe dus, gewonnen?
    Volgens mij is Gabe wel fanatiek!

Hef fun de komende dagen.
    xxx

• 07 Juli 2011 - 18:02

Erik Melanie En Amu:

Hoi Lisa,

Volgens mij heb jij eigenlijk helemaal geen tijd om te schrijven. Wat maken jullie veel mee zeg. Super! Echt gaaf om met dolfijnen te zwemmen. Dat zou ik ook wel eens willen! En nog twee weken tegoed! Veel plezier nog. Doe je ouders de groeten

X

• 08 Juli 2011 - 08:48

Chef Tet:

Ben best een beetje heel erg jaloers op jullie.
    Maarre.., zeg eens tegen je moeder dat het wel de bedoeling is dat zij uitgerust terug komt ;-)

• 08 Juli 2011 - 14:17

Jamie:

he wat gaaf om te horen wat jullie allemaal al gedaan hebben, vooral dat zewemmen met de dolfijnen, maar waarom ging je vader niet, wel jammer dat je de feestweek mist.

mis you
    xxx jamie

• 08 Juli 2011 - 19:30

Amy:

Heeeey lies

Echtbgaaf om met dolfijnen te zwemmen!!!!!! Lijkt mij echt super leuk!!!

Xxx

• 09 Juli 2011 - 10:12

Alie:

Wat geweldig dat jullie het zo naar jullie zin hebben. En zo gaaf dat jij en je moeder met de dolfijnen hebben gezwommen. Ik ben best een beetje jaloers. Allemaal een dikke kus. En ik kijk weer uit naar de volgende mail. xxx

• 09 Juli 2011 - 10:49

Opa Ton:

Hardstikke fijn voor jullie. Geniet maar lekker, zo'n trip maak je maar eens in je leven. Hartelijke groeten.

• 10 Juli 2011 - 12:55

Debbie:

Hoi Lisa, Leo en Belinda,
    Wat leuk om jullie verslagen te lezen.
    Geniet er nog lekker van !
    Groetjes Debbie, Dennis en Kim

• 10 Juli 2011 - 22:41

Sheilaa:

heey lies
    alles goed?
    is het er leuwk?
    heb je met dolfijnen gezwommen echt supper gaaf maak er nog eeen leuwke vakantie

Xxsheila

• 11 Juli 2011 - 08:32

Sanne:

Echt super leukk, veeeeeel leuker dan school!! Lekker met dolfijnen zwemmen. Jaloeeeers!!! Lekker samen zijn met je familieee.... Nog heeeeel erg veel plezier op Hawaii

xx Sanne

• 11 Juli 2011 - 15:43

Kimberley:

hee lies,
    fijn dat je het zo leuk heb op hawaii !
    Met dolfijnen zwemmen! Gaaffffffff!!!!!!
    Ik ben jaloers!
    Nou heel veel plezier nog!
    Ik hoop dat je nog heeel veel leuke dingen gaat doen!

xx Kimberley