2e en 3e dag
Door: lisa gstrein
Blijf op de hoogte en volg Lisa
02 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam
de 3e dag zijn we met mijn familie naar een monument geweest van de 2e wereldoorlog het is een gezonken schip die tijdens de 2e wereldoorlog is gezonken. daarna zijn we naar een oorlogsschip gegaan en kregen we een heele rondleiding van mijn oom die bij het leger zit. daarna zijn we naar een museum met oude leger vliegtuigen gegaan dat was echt superr leuk.na deze lange dag waren we wel heel moe!!
02 Juli 2011 - 18:45
Emma De Brabander:
ha lisa
de stranden zijn zeker mooi. wat leuk dat je oom die rondleiding heeft gegeven volgens de foto`s heb je het naar je zin. Ik wens je nog een leuke vakantie op hawaii. xx Emma -
02 Juli 2011 - 18:51
De Bergen Uit Nalek:
Leuk om te lezen en om de foto's te zien. zijn "we" er toch een beetje bij. X -
02 Juli 2011 - 19:42
Erik, Melanie En Amy:
Hoi Lisa,
Leuk die foto's! Dat ziet er uit als een geweldige vakantie en jullie zijn nog maar net begonnen. Ik ben nu al benieuwd naar de rest!
Liefs Melanie -
02 Juli 2011 - 20:21
Nienke:
ha lisa
leuke foto's je hebt het zeker naar je zin. nog veel plezier ik zal je volgen.
xxx nienke
02 Juli 2011 - 21:24
Alie:
wat geweldig dat jullie het zo naar jullie zin hebben, en zoveel dingen gaan bekijken. De foto's zijn prachtig. En het strand ziet er echt heel mooi uit. Ik zie je trouwens op 1 foto zitten met een lief klein tekkeltje, wat een schatje. Wil je die in je koffer mee terug brengen voor mij. [Geintje} hahaha. Ik kijk nu al weer uit naar je volgende verslag. Dikke knuffel voor jou en je ouders xxxxxx -
03 Juli 2011 - 08:17
OPA En OMA:
Hoi Lisa
Mooie foto's ik wou dat ik er bij was.
Zijn jullie al bruin ?? We missen jullie nu al en kunnen niet wachten tot jullie terug zijn en dan alle verhalen horen. Doe IDA, Peter en de rest de hartelijke groeten van ons. -
03 Juli 2011 - 10:49
Jamie:
he daar heel leuk om te horen dat jullie het lek hebben, zo te horen wil je niet meer weg daar. IK ga je missen en de klassenijst ben ik vergeten maar die krijg je zo wel.
xxx jamie
ga je missen
03 Juli 2011 - 10:50
Chiara :
he allemaal leuke verhalen je hebt het er echt naar je zin hoor ik daar wat een leuke foto's en leuk dat je een rondleiding kreeg de strnden zijn mooi zie ik wat een leuke hond en nog veel plezier in hawaii groetjes chiara
03 Juli 2011 - 11:08
Jamie:
he lisa hier is je klassenlijst.
Youry van den Bos Hoek van Holland
xxx jamie
04 Juli 2011 - 06:08
Kimberley:
heej Lisa,
leuk dat het hier zo leuk is.
Gezellig die foto's zeg!!!!
Zijn dat je neefjes en nichtjes???
Nou heel veel plezier nog!!!
xxxxxxx kimmmie -
05 Juli 2011 - 10:54
Chiara:
he lisa even tussendoor woensdag donderdag vrijdag en zaterdag is er kermis jammer dat je er niet bij bent maar jij hebt weer wat ander leuks groetjes chiara ik mis je -
06 Juli 2011 - 17:43
Lenny:
Hey Lisa! Als je op vakantie bent en je kan door de zee heenkijken dan zit je helemaal goed hoor! Wat ziet het er allemaal mooi en tropisch uit en wat zijn jullie ook scheetig met die aloha bloemenslingers! Ook zag ik dat je bijna hetzelfde haar hebt als je nichtje.... pffff... geintje! Wat een donkere krullenbos, dat zit natuurlijk aan je vaders kant van de familie, die heeft ook zulk haar.... Veel plezier en een dikke kus van ons voor jullie -
08 Juli 2011 - 19:27
Amy:
Heey lies
Leuke foto's hoor! En een heel leuk reisverslag!
Xxxx